“Journées Romanes” al Conflent

7 maig

Aquest estiu tindran lloc a l’abadia de Sant Miquel de Cuixà les quaranta-terceres Journées Romanes. El tema assignat per aquest any seran les “gestes et techniques de l’artiste a l’epoque romane“, és a dir, el sabers i saber fer de l’artista dels segles XI al XIII.

Les Jornades Romàniques es duran a terme del 6 al 13 de juliol i alternaran conferències d’especialistes, professionals del món universitaris i investigadors, amb visites als principals monuments del ConflentRosselló, Catalunya o el Llenguadoc.

Aquest any s’ofereix la possibilitat d’assistir a les sortides a Sant Quirze de Pedret, Solsona, Sant Llorenç prop Bagà, Sant Vicenç d’Obiols (el 08/07); a un concert de música medieval (el 09/07); visitar Conflent, Oreillà, Serdinyà (10/07); o Serrabona, Ille-sur-Têt i Casesnoves (12/07).

El programa ha estat establert per un Comité Científic, dirigit per Aymat Catafau, amb la col·laboració d’altres investigadors d’arreu d’Europa. Cal dir que les Journées són íntegrament en francès, no obstant, s’espera l’assistència d’aficionats del romànic catalans.

Podeu descarregar-vos el programa i consultar preus i condicions a partir del següent enllaç: http://www.cuxa.org/journees11.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s