L’inici d’una nova etapa

5 set.

Després del període vacacional i de necessària inactivitat, el Niu del Romànic torna carregat de propostes de tot tipus. Sense deixar de banda l’època que ens ocupa, s’inclouran continguts més pluridisciplinaris (art, història, arqueologia o literatura) i s’intentarà abastar un públic més divers, respectant els interessos comuns.

Un dels nous reptes esdevindrà potenciar l’ús de les noves tecnologies i trencar amb els tòpics que entenen la historiografia de l’art, i les ciències humanístiques en general, com a part del passat o limitada al suport paper.

Amb la vista posada al futur, apostem per les aportacions proporcionades gràcies a les innovacions tecnològiques, com les pàgines web de continguts digitalitzats de qualitat i les reproduccions d’allò que avui no tenim present.

El Niu del Romànic creu en el bon ús de les xarxes socials com a eines de difusió i interacció, és per això que també el podeu trobar a twitter i a la pàgina de seguidors de facebook.

L’essència del Niu és fer arribar una informació fidedigna, actualitzada i amb tots els detalls que cal conèixer. Ara bé, si teniu dubtes, suggerències; així com si us interessés alguna mena de col·laboració o difusió de continguts, no dubteu a adreçar-vos al correu electrònic: elniudelromanic@gmail.com.

Iniciem, doncs una nova etapa, carregada de nous reptes i d’il·lusió.

Sense més preàmbuls, el Niu us torna a donar la benvinguda i les gràcies per la visita.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s