Islam i Cristiandat a Girona

28 nov.

Els dies 15 i 16 de desembre tindrà lloc a la Universitat de Girona el VIII Seminari Internacional de la Cultura Escrita “Josepa Arnall Juan”.

Enguany, el tema que el presideix és “Islam i Cristiandat. Contactes i conflictes a la Mediterrània medieval”.

L’acte està organitzat pel Seminari Permanent d’Estudis Polítics i Culturals (SPEPC) de la Universitat de Girona, un grup de recerca d’historiadors i historiadores de diverses especialitats, amb l’objectiu comú de fomentar la recerca i la difusió del coneixement en l’àmbit de la història política i cultural, així com la reflexió sobre les implicacions actuals d’aquest coneixement.

El tema del VIII Seminari estarà abordat per diferents disciplines que abasten des de la història, fins l’art, passant per la religió. A més, inclourà la interacció amb els assistents, mitjançant un debat i una taula rodona. La cloenda anirà a càrrec del grup musical Magister Petrus, els quals oferiran un concert de música medieval. 

Els estudiants de les universitats de Girona, Barcelona i l’Autònoma tenen dret al reconeixement a un crèdit de lliure elecció per la seva assistència i avaluació.

L’acte es celebrarà  a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (Pl. Ferrater Mora, 1 – 17071 Girona). El preu de la matrícula és de 10€.

 El programa i les dades d’inscripció les podreu trobar clicant aquí.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s